5. oktober 2015 - Kategori: Drømmesymboler

At drømme om drab – slå ihjel – skyde andre – hvad betyder det? (drømmetydning drab)

drømmetydning drab slå ihjel symbol

Drømmetydning drab, slå ihjel, mord. Drømmer du, at du selv slår andre ihjel kan det være et udtryk for flere ting.

Dem du slår ihjel kunne repræsentere noget i dig selv, som du ikke vil stå ved, eller gerne vil skille dig af med (hvilket dele af drømmepsykologien ville sige ganske enkelt ikke kan lade sig gøre – du kan bedst af alt være bevidst om de sider af dig selv, og så arbejde på at acceptere at du har dem, for dernæst at håndtere dem bedre).

Det kan også være, at forskellige sider af dig strides, hvor eksempelvis den ”pæne” mand/kvinde slås ihjel af en mere rå/ligefrem/ublu side af dig selv. I drømmen kan du således se et andet menneske (som repræsentant for den ”pæne” udgave af dig), slå en anden ihjel (som så er repræsentant for en mere rå/ublu side af dig), eller omvendt!

Du kan også drømme, at du slår dine forældre ihjel, hvilket for mange kan opleves voldsomt, og i udgangspunktet svært at forstå. Hvorfor skulle jeg ville slå mine forældre ihjel? Men her kan du spørge dig selv, om du på nogen måde kunne have en grund til at være vred på dem?

Måske der er noget som i relationen til dine forældre ikke er blevet bearbejdet, noget du ikke har fået øje på, men som gør, at du (måske ubevidst) er vred på dem, selvom du i det daglige har en opfattelse af, at dine forældre udelukkende har været ”gode”.

På samme måde kan du drømme at du slår dine børn ihjel. I virkelighedens verden selvfølgelig helt ude af proportioner, men igen kan du spørge; helt hypotetisk; er der på nogen måde noget som gør, at jeg ønsker mine børn ikke var der lige nu?

Jeg har selv coachet flere, som har haft denne drøm, og hvor sammenhængen var, at de var vrede over, at have fået deres børn for tidligt med en ”ødelagt” ungdom til følge, hvilket gjorde, at de i dagligdagen var uforholdsmæssigt vrede på deres børn (skældte dem mere ud og var mere streng end berettiget) – i drømmenes sprog; børnene slås ihjel.

___

Foredrag om ubevidst intelligens og drømme på din arbejdsplads? Den er god nok.

Jeg holder mange foredrag om ubevidst intelligens (drømme) på arbejdspladser, i foreninger, netværk med videre.

Bl.a. om hvordan du ved at arbejde med – forstå og lytte til – dine drømme, får et meget mere glædes- og energifyldt (arbejds-)liv. Skal jeg komme ud på din arbejdsplads? Læs mere her:

JA – jeg vil også forstå hvordan mine drømme hjælper mig til meget mere energi og glæde!

___

I den indre tolkning kan det også være et billede på, at du slår dit eget ”indre” barn ihjel, du giver med andre ord ikke plads til denne (livsnødvendige) side af dig selv, evnen til at give slip, slå dig løs, være nysgerrig og åben.

Slår du et andet (måske for dig ukendt) barn ihjel, kan dette være et billede på det samme, og det kan også være et billede på, hvordan du holder en side af dig selv nede. En side som kunne være alt muligt; din musikalitet, din indre talnørd, din indre squaredanser, eller hvad barnet måtte være et billede på!

Drømmer du, at andre slår dig ihjel, kan dette være en illustration af, at noget i dig ikke vil dig som du er, eller gerne vil have dig til at se anderledes på dig selv, på godt og ondt! Måske det er til det bedre at du ”dør” (din nuværende personlighed dør), for at noget andet og bedre kommer til (se også blogindlægget om Død).

Eller også kan drømmen være et billede på en meget selvdestruktiv side af dig selv, som gør livet meget svært for dig. Eller nogen/noget uden for dig selv (i virkeligheden) som umiddelbart ikke vil dig det godt (den ydre tolkning).

Slutteligt kan det naturligvis også være en virkelig person, som på samme måde ikke vil dig det godt, altså en ydre tolkning.

Var dette blogindlæg ikke tilstrækkeligt, og har du brug for yderligere hjælp med tydningen af din drøm? Se hvordan jeg kan hjælpe dig med at forstå din drøm.

Læs også: Hvorfor jeg ikke længere tolker drømme gratis (her på siden og i det hele taget)

BEMÆRK: Drømmetydning er en ikke-altid lige let sport, og når du drømmer om at slå andre ihjel handler det med garanti om noget andet for dig end for andre der drømmer det samme. Menneskene der optræder i drømmene er jo typisk nogle andre. En god pejling på at din tolkning er rigtig er at du virkelig føler dig ramt af den – helt nede i maven.

Drømmetydning kan læres, det er ikke så svært som mange vil gøre det til – se blandt andet min nyeste bog om drømme: Sådan forstår du dine drømme:

___