17. november 2015 - Kategori: Drømmesymboler

At drømme om hunde, hvad betyder det? (drømmetydning hund)

Drømmetydning hund. En hund kan, som mange andre dyr i drømme, ses som et billede på vores instinkter og drifter – det dyreagtige i os selv. Da en hund dog samtidig er ”menneskets bedste ven” vil hunde ofte være et billede på mere kontrollerede instinkter/drifter hos os selv, impulser vi har rimelig styr på.

Dog kan vi – hvis vi er presset nok – fare i flint, og blive ukontrollabelt aggressive, ligesom en ellers veldresseret hund som bliver stresset. Sådanne mere aggressive sider kan altså lure lige nede under overfladen hos os.

En hund – i betydningen af menneskets bedste ven – kan i drømme også være et billede på en altid hengiven og trofast ledsager – måske en person i dit virkelige liv, som er sådan, men som du måske hellere ville være fri for?

Måske du selv er en (alt for?) hengiven ledsager? Det kan altså også ses positivt (måske negativt).

Drømmer du om en hund du havde for nogle år tilbage i dit liv kan den, ligesom personer du tidligere har haft en relation til, være en henvisning til denne periode af dit liv.

Hunderacen kan også sige noget meget vigtigt om, hvad hunden i din drøm er et billede på; er det eksempelvis en vagthund eller en jagthund?

___

Foredrag om ubevidst intelligens og drømme på din arbejdsplads? Den er god nok.

Jeg holder mange foredrag om ubevidst intelligens (og drømme) på arbejdspladser, i foreninger, netværk med videre.

Bl.a. om hvordan du ved at arbejde med – forstå og lytte til – dine drømme, får et meget mere glædes- og energifyldt (arbejds-)liv. Skal jeg komme ud på din arbejdsplads? Læs mere her:

JA – jeg vil også forstå hvordan mine drømme hjælper mig til meget mere energi og glæde!

___

Var dette blogindlæg ikke tilstrækkeligt, og har du brug for yderligere hjælp med tydningen af din drøm? Se Information om drømmecoaching.

Læs også: Hvorfor jeg ikke længere tolker drømme gratis

NOTE: Drømmetydning er ikke altid så ligetil en kunst, og det afgørende er, at dig/den der har haft drømmen føler sig ramt af tolkningen. Derfor kan det sagtens være, at ovenstående tolkningsmuligheder ikke giver mening, men at du skal finde andre muligheder.