22. juli 2015 - Kategori: Generelt

DreamAlive.dk bliver til MichaelRohde.dk

Da jeg oprindeligt startede denne hjemmeside var det på adressen DreamAlive.dk. Denne er nu skiftet ud med MichaelRohde.dk – og har fået et nyt design. Og det er der selvfølgelig en grund til 🙂

Skiftet handler for mig om, at mit drømmeprojekt er gået ind i næste fase, jeg gemmer mig nu ikke længere bag et “corporate name” – men gør projektet til det det er – mit projekt, med mig som afsender. På den måde at træde tydeligere frem personligt, har været en beslutning der har været længe undervejs, men det føles som et rigtigt og nødvendigt skridt.

Fremadrettet vil mit fokus naturligvis stadig være på at øge interessen for (natlige) drømme, og at hjælpe dig – og andre – til bedre at kunne huske, men især forstå og aktivt bruge, Jeres drømme. Alt sammen især med målet om at du i højere grad bliver mere bevidst om hvem du er, og at du så tør være den du er.

Første store milepæl var denne nye hjemmeside. Næste milepæl er opgraderingen af mit engelske site (MichaelROlsen.com) til samme design. Og til september (2015) udkommer min bog “Sådan forstår du dine drømme – en praktisk guide til effektivt drømmearbejde” på Dansk Psykologisk Forlag. En bog som jeg har lagt uendeligt mange kræfter i, og som lige nu mangler i det danske bogmarked, nemlig en letforståelig guide til hvordan du bedst arbejder med, forstår, og ikke mindst bedre husker dine drømme.

 

Senere (formodentlig sommer 2016) lanceres online videokursus, ligeledes med fokus på drømmearbejde. Med bogen og onlinekurset vil de, som gerne vil være mere seriøs og gå dybere ind i arbejdet med deres drømme, stå rigtig stærkt. Og så vil jeg naturligvis også holde en række foredrag både for virksomheder/organisationer, samt åbne/offentlige foredrag, hvor alle kan være med – se mere her. Jeg glæder mig som et lille barn til det hele!

Bedste hilsner

Michael Rohde

P.s. Som skrevet i tidligere blogindlæg (drømmetydning vs. drømmepsykologi) er jeg ikke vild med ordet drømmetydning, da det for mig bekræfter en gammeldags tænkning om det at arbejde med sine drømme, nemlig at det skulle være noget alternativt, nærmest hokus pokus-agtigt noget. Og intet kunne være mere fjernt fra sandheden, ikke mindst fordi nyere forskning konkluderer, at der er stort udbytte af at arbejde med sine drømme, bl.a. i form af større selvværd, bedre relationer til andre, og mere effektiv problemløsning. Drømmetydning er til gengæld det ord de fleste bruger, hvorfor jeg også kunne have ladet det indgå i teksten ovenfor, men det blev så i et p.s. i stedet.