14. april 2016 - Kategori: Drømmesymboler

Drømme om bryllup – hvad betyder det? (drømmetydning bryllup, vielse, frieri, at blive friet til)

Drømmetydning bryllup (vielse, frieri). Drømmer du at du bliver friet til, eller at du bliver gift, kan det være et billede på flere ting.

Begge dele kan for det første meget banalt være et billede på et ønske du har – især hvis den der frier til dig, eller den du bliver gift med, er en du reelt gerne ville indgå i en dybere relation med. Men der flere og mindre ligetil tolkninger af en frier/bryllupsdrøm.

Frieri/bryllup som test af commitment. At blive friet til i en drøm kan være et billede på, at noget udefrakommende – en anden person, en potentiel arbejdsgiver, et projekt du overvejer at gå mere ind i, tester din commitment. Hvor meget vil du dette job/dette projekt?

Din reaktion i drømmen siger så noget meget tydeligt om, hvordan du reelt har det med det som frieren/gommen/bruden repræsenterer. Det samme gælder et reelt bryllup; hvordan er dine følelser under selve vielsen; er du egentlig på, eller er du ikke?

Har du betænkeligheder, eller er du ovenud ekstatisk og lykkelig? Disse følelser er meget retningsgivende for dine reelle følelser for det du i dit vågne liv enten allerede har sagt ja til, eller skal tage stilling til, om du vil sige ja til.

___

Foredrag om drømme og ubevidst intelligens på din arbejdsplads? Den er god nok.

Jeg holder mange foredrag om ubevidst intelligens (drømme) på arbejdspladser, i foreninger, netværk med videre.

Selvfølgelig et foredrag med en arbejdsrelevant vinkel.

Bl.a. om hvordan du ved at arbejde med – forstå og lytte til – dine drømme, får et meget mere glædes- og energifyldt (arbejds-)liv. Skal jeg komme ud på din arbejdsplads? Læs mere her:

JA – jeg vil også forstå hvordan mine drømme hjælper mig til meget mere energi og glæde!

___

En forening af indre sider/modsætninger. Et bryllup i en drøm kan også være et billede på, at nogle sider af dig selv forenes, eller kommer overens.

Det kan være at du endeligt kommer overens med din indre kritiker, eller din indre materialist (eller måske modsat, den meningssøgende side af dig selv). Det kan også være du endeligt forenes med din indre politimand, eller måske din indre kunstner, musiker eller sanger.

Traditionelt Jungiansk kunne vielsen være et billede foreningen med din modsatkønnede side (hvis du er mand, det kvindelige i dig selv, hvis du er kvinde, det mandlige), især hvis personen du gifter dig med enten er en du ikke kender, eller en som i dag er dig meget fjern.

Du kan i mit onlinekursus lære meget mere om det mandlige og det kvindelige.

 

BEMÆRK: Drømmetydning er ikke altid en ligetil kunst, og det afgørende i tolkningen af en drøm er hvorvidt den der har haft drømmen føler sig ramt/berørt af den givne tolkning. Dette er en god pejling på, at tolkningen er rigtig.