FOREDRAG

UDNYT DIN UBEVIDSTE INTELLIGENS
– og drøm dig mentalt stærkere, gladere og MEGET mere kreativ på jobbet!

Et forskningsbaseret foredrag, hvor du for det første introduceres til det store udbytte, du som leder og medarbejder har af, aktivt at udnytte din ubevidste intelligens (dine drømme). Men også hvad du kan gøre for bedre at huske dine drømme, samt ikke mindst forstå dem!

Forespørg på foredrag i boksen nedenfor

Vil du også være gladere og mere kreativ på jobbet?

Skriv til mig, og jeg vender fluks tilbage!

BEMÆRK: Indholdet kan altid tilpasses, og foredraget kan også holdes på engelsk.

Udnytter du din ubevidste intelligens tilstrækkeligt?

Har du til nu været skeptisk over for drømme, vil dette foredrag få dig til at tænke helt anderledes.

Til eksempel er søgemaskinen Google et resultat af en natlig drøm stifter Larry Page havde – vel og mærke en drøm han kunne huske, og skrev ned. Larry Page er i dag aktiv udnytter af sin ubevidste intelligens, hvorfor der står sleep pods på de fleste af Googles kontorer.

Vores ubevidste intelligens (vores natlige drømme), er ikke begrænset af rationalitet og hvad fortiden har lært os om hvad der er muligt. Her bliver der for alvor tænkt ud af boksen. Det kræver dog at vi har direkte adgang til vores ubevidste intelligens – med andre ord; kan huske vores drømme. Noget, alle ret nemt kan lære (hvilket er andet og mere end at skrive dem ned, der skal jo være noget at skrive ned!).

Det største udbytte af aktivt at bruge din ubevidste intelligens og dine drømme er dog ikke ift. at finde kreative løsninger på tekniske/praktiske udfordringer.

Det er på det personlige plan.

  • Betragteligt større selvindsigt
  • Højere selvtillid, og
  • Bedre relationer til andre

er det direkte udbytte af at forstå, og aktivt bruge, din ubevidste intelligens og dine drømme.*

Det er sådan tidl. præsident Barack Obama aktivt bruger sin ubevidste intelligens og sine drømme. Til at blive meget klogere på sig selv i rollen som leder, far – menneske!

Men for at kunne udnytte din ubevidste intelligens og dine drømme, skal du som sagt kunne huske dine drømme, og ikke mindst forstå dem!

Vi drømmer 2 timer hver nat, og kan alle blive bedre til at huske deres drømme. På samme måde kan alle kan lære at forstå det ubevidstes sprog, billedsproget.

Foredraget kan eksempelvis dække følgende emner (og kan altid tilpasses):

  • Hvordan brugen af din ubevidste intelligens – herunder forståelsen af dine natlige drømme – fører til bedre og mere kreativ problemløsning, bedre beslutninger, bedre kollegiale relationer, samt højere produktivitet.
  • Hvad du kan gøre for bedre at huske dine drømme. Vi drømmer alle 2 timer hver nat, og når vi ikke kan huske dem er det typisk fordi vi grundlæggende ikke interesserer os for dem – du kan gøre meget for at kunne huske dem – langt mere end bare at skrive dem ned eksempelvis (der skal jo være noget at skrive ned!).
  • Hvordan skal du forstå det ubevidstes og drømmenes billedsprog? Drømmesproget er et sprog der – ligesom alle andre sprog – kan læres.
  • Masser af eksempler på konkrete drømme, og hvordan forståelsen af dem har gjort en kæmpe forskel for dem der har haft dem. På arbejdet, og i privatlivet.

 

*Se bl.a. Hill et.al., Dreaming, Volume 23(1), March 2013, 1–45

Anderledes foredrag!

Om Michael Rohde

Michael Rohde er forsker i drømme og ubevidst intelligens. I 2015 udgav han bogen "Sådan forstår du dine drømme" på Dansk Psykologisk Forlag.

Michael er uddannet cand.merc. og bachelor i psykologi, og forsker nu i drømme i samarbejde med Lunds Universitet. Han har modtaget Berlingske Nyhedsmagasins talentpris for sine evner som formidler, og har medvirket i mange TV- og radioudsendelser, samt artikler om drømme.

Michael er en ekstremt kompetent foredragsholder, og hans energi, nærvær, seriøsitet og humor motiverer de fleste til at gå dybere ind i arbejdet med deres drømme.

Hvad andre har sagt


foredrag michael rohde ubevidst intelligens

Dorit Schlünssen, Undervisningsministeriet

Hjerteligt tak for et super-inspirerende foredrag om ubevidst intelligens. Du er en fantastisk formidler, virkelig fascinerende!

Anja Enggreen, HR, Novo Nordisk

"Tak for et intensivt og nærværende foredrag, Michael. Super inspirerende i både professionel og privat sammenhæng. Din egen ubevidste intelligens kan hjælpe dig med at tænke ud af boksen, og den kan guide dig til at træffe de rigtige valg for dig, så du følger DIN vej og ikke alle de andres. Super relevant for alle, der tør lytte til deres ubevidste intelligens - ofte fortalt i billedsprog gennem dine drømme. Tak!"

foredrag ubevidst intelligens michael rohde
foredrag ubevidst intelligens spændende anderledes

Jakob Kronik, Direktør, Verdens Skove

"Efter super inspirerende foredrag og workshop med Michael, har vi haft et fantastisk år, med opnåelse (og mere end det!) af vores resultater. Uden tvivl takket være bl.a. de redskaber vi har fået med fra Michael. Jeg kan kun anbefale Michaels foredrag!

Pia Huusfelt, Leder, Ingka Group (IKEA)

"Spændende, at drømme kan guide dig i dit liv. Hvis du altså tør bruge drømmene som guide. Efter kursusdagen har jeg i den grad øget bevidstheden om mine drømme. I mit arbejde som direktør, står jeg hele tiden overfor store valg. Nu også med drømme som et værktøj. Michael formåede at få emnet præsenteret nærværende og seriøst”.

Rikke Stockfleth Jessen, Group HR Lead Consultant, Rambøll

"Enormt spændende foredrag! Det var virkelig en øjenåbner – det blev klart for mig, at jeg kan benytte mine drømme aktivt i min selvudvikling og i mit arbejde. Mine fordomme om drømme blev virkelig punkteret. ”.

2011 - 2024 Michael Rohde, michaelrohde.dk
Design: 37Design Stories
Alle tekster og billeder tilhører Michael Rohde.
Alle rettigheder forbeholdt.
Michael Rohde / DreamAlive, (+45) 28450975
Har du spørgsmål? Kontakt mig på mail@michaelrohde.dk