Vil du også være stærkere og mere kreativ på jobbet?

Skriv til mig, og jeg vender fluks tilbage!

BEMÆRK: Indholdet kan altid tilpasses, og foredraget kan også holdes på engelsk.

Drøm dig stærkere og mere kreativ på jobbet!

Har du til nu været skeptisk over for drømme, vil dette foredrag få dig til at tænke helt anderledes.

Til eksempel er søgemaskinen Google et resultat af en natlig drøm stifter Larry Page havde – vel og mærke en drøm han kunne huske, og skrev ned (Larry Page er i dag aktiv fortaler for drømmearbejde).

I drømmene er vi ikke begrænset af rationalitet og hvad fortiden har lært os om hvad der er muligt. Her bliver der for alvor tænkt ud af boksen. Det kræver dog at vi kan huske vores drømme – noget alle kan lære.

Det største udbytte af at bruge dine drømme er dog ikke ift. at finde kreative løsninger på tekniske udfordringer. Det er på det personlige plan.

  • Betragteligt større selvindsigt
  • Højere selvtillid, og
  • Bedre relationer til andre

er det direkte udbytte af at forstå og aktivt bruge dine drømme.*

Men for at kunne udnytte dine drømme skal du som sagt kunne huske dem, og ikke mindst forstå dem!

Vi drømmer 2 timer hver nat, og kan alle blive bedre til at huske deres drømme. På samme måde kan alle kan lære at forstå drømmenes sprog, billedsproget.

Foredraget kan eksempelvis dække følgende emner (og kan altid tilpasses):

  • Hvordan forståelsen af dine drømme fører til bedre og mere kreativ problemløsning, bedre beslutninger, bedre kollegiale relationer, samt højere produktivitet.
  • Hvad du kan gøre for bedre at huske dine drømme. Vi drømmer alle 2 timer hver nat, og når vi ikke kan huske dem er det typisk fordi vi grundlæggende ikke interesserer os for dem – du kan gøre meget for at kunne huske dem – langt mere end det at skrive dem ned eksempelvis.
  • Hvordan skal du forstå drømmenes billedsprog? Drømmesproget er et sprog der – ligesom alle andre sprog – kan læres.
  • Masser af eksempler på konkrete drømme, og hvordan forståelsen af dem har gjort en kæmpe forskel for dem der har haft dem. På arbejdet, og i privatlivet.

 

Se også min foredragsprofil på

strongmind

 

*Se bl.a. Hill et.al., Dreaming, Volume 23(1), March 2013, 1–45

Om Michael Rohde

Michael Rohde er foredragsholder, forfatter og forsker i natlige drømme. I 2015 udgav han bogen "Sådan forstår du dine drømme" på Dansk Psykologisk Forlag.

Michael er uddannet cand.merc. og bachelor i psykologi, og forsker nu i drømme i samarbejde med Lunds Universitet. Han har modtaget Berlingske Nyhedsmagasins talentpris for sine evner som formidler, og har medvirket i mange TV- og radioudsendelser, samt artikler om drømme.

Michael er en ekstremt kompetent foredragsholder, og hans energi, nærvær, seriøsitet og humor motiverer de fleste til at gå dybere ind i arbejdet med deres drømme.

Hvad andre har sagt


Pia Huusfelt, CEO, Profil Optik

"Spændende, at drømme kan guide dig i dit liv. Hvis du altså tør bruge drømmene som guide. Efter kursusdagen har jeg i den grad øget bevidstheden om mine drømme. I mit arbejde som direktør, står jeg hele tiden overfor store valg. Nu også med drømme som et værktøj. Michael formåede at få emnet præsenteret nærværende og seriøst”.

Rikke Stockfleth Jessen, Group HR Lead Consultant, Rambøll

"Enormt spændende foredrag! Det var virkelig en øjenåbner – det blev klart for mig, at jeg kan benytte mine drømme aktivt i min selvudvikling og i mit arbejde. Mine fordomme om drømme blev virkelig punkteret. ”.

2011 - 2017 Michael Rohde, michaelrohde.dk
Design: 37Design Stories Development: Mikkel Tschentscher
Alle tekster og billeder tilhører Michael Rohde.
Alle rettigheder forbeholdt.
Michael Rohde / DreamAlive, (+45) 28450975
Har du spørgsmål? Kontakt mig på mail@michaelrohde.dk