Vil du også lære at bruge dine drømme, og blive gladere for at være dig?

Skriv til mig, og jeg vender fluks tilbage!

BEMÆRK: Indholdet kan altid tilpasses, og foredraget kan også holdes på engelsk.

Drøm dig i live!

Vores drømme handler om det, der er vigtigt i vores liv lige nu. Derfor også om alt det, som ubevidst hindrer os i at turde at være os selv, turde at være gode!

Den største fortrydelse hos os mennesker (9 ud af 10), er en følelse af ikke at have haft modet til at leve sit liv i overensstemmelse med hvem man er, men i stedet at have levet et liv, hvor det især har handlet om at leve op til andres forventninger.* Typiske symptomer på dette i vågenlivet er stress og uforklarlig tristhed.

Vores natlige drømme er vanvittigt gode til at fortælle os når vi lever ude af trit med os selv. Drømmene er på denne måde ”intuition” og ”mavefornemmelse” smidt lige i hovedet på os. Det kræver selvfølgelig, at man både kan huske, og forstå, sine drømme. Begge dele kan læres – og er en del af dette foredrag.

Forståelsen af vores drømme resulterer i:

  • Kraftigt øget selvindsigt
  • Højere selvtillid, og
  • Bedre relationer til andre**

Taler man eksempelvis om drømme i parforholdet – uden nødvendigvis at dele alle drømme! – kommer man meget tættere på hinanden, i det man ofte kommer til at tale om noget vigtigt i forholdet man ellers ikke ville have talt om.***

Dette foredrag dækker på en seriøs men stærkt engagerende og underholdende måde følgende emner (kan altid tilpasses):

  • Hvorfor skal du interessere dig for dine drømme? Drømmearbejdets store fordele. Om forskningen i effekten af drømmearbejde.
  • Hvordan kan jeg blive bedre til at huske mine drømme (vi drømmer alle 2 timer hver nat, og når vi ikke kan huske dem er det typisk fordi vi grundlæggende ikke interesserer os for dem)
  • Hvordan skal jeg forstå drømmenes sprog
  • Masser af eksempler på konkrete drømme, og hvordan forståelsen af dem har gjort en kæmpe forskel for dem der har haft dem.

 

Se også foredragsprofil på Strongmind.dk

*Bronnie Ware, Top 5 regrets of the dying

**Se bl.a. Hill et.al., Dreaming, Volume 23(1), March 2013, 1–45

*** Olsen, M. et.al., Dreaming, Vol 23(4), Dec 2013, 245-255

Om Michael Rohde

Michael Rohde er foredragsholder, forfatter og forsker i natlige drømme. I 2015 udgav han bogen "Sådan forstår du dine drømme" på Dansk Psykologisk Forlag.

Michael er uddannet cand.merc. og bachelor i psykologi, og forsker nu i drømme i samarbejde med Lunds Universitet. Han har modtaget Berlingske Nyhedsmagasins talentpris for sine evner som formidler, og har medvirket i mange TV- og radioudsendelser, samt artikler om drømme.

Michael er en ekstremt kompetent foredragsholder, og hans energi, nærvær, seriøsitet og humor motiverer de fleste til at gå dybere ind i arbejdet med deres drømme.

Hvad andre har sagt


Pia Huusfelt, CEO, Profil Optik

"Spændende, at drømme kan guide dig i dit liv. Hvis du altså tør bruge drømmene som guide. Efter kursusdagen har jeg i den grad øget bevidstheden om mine drømme. I mit arbejde som direktør, står jeg hele tiden overfor store valg. Nu også med drømme som et værktøj. Michael formåede at få emnet præsenteret nærværende og seriøst”.

Rikke Stockfleth Jessen, Group HR Lead Consultant, Rambøll

"Enormt spændende foredrag! Det var virkelig en øjenåbner – det blev klart for mig, at jeg kan benytte mine drømme aktivt i min selvudvikling og i mit arbejde. Mine fordomme om drømme blev virkelig punkteret. ”

2011 - 2017 Michael Rohde, michaelrohde.dk
Design: 37Design Stories Development: Mikkel Tschentscher
Alle tekster og billeder tilhører Michael Rohde.
Alle rettigheder forbeholdt.
Michael Rohde / DreamAlive, (+45) 28450975
Har du spørgsmål? Kontakt mig på mail@michaelrohde.dk