Interesseret i et foredrag?

BEMÆRK: Indholdet kan altid tilpasses, og foredraget kan også holdes på engelsk.

DRØM dig til bedre beslutninger!

Har du til nu været skeptisk over for drømme, vil dette foredrag få dig til at tænke helt anderledes.

Som leder og medarbejder skal du rigtig ofte gøre brug af din intuition og mavefornemmelse. Men hvad hvis du ikke kan mærke den, eller har svært ved at “høre” hvad den siger til dig?

Dine drømme er intuition og mavefornemmelse “in your face.”

Så hvis i tvivl – kig i dine drømme!

USA’s tidligere præsident Barack Obama er et eksempel på en leder, som aktivt bruger forståelsen af sine drømme til at agere bedre som leder og menneske.*

Vidste du i øvrigt, at søgemaskinen Google et resultat af en natlig drøm stifter Larry Page havde – vel og mærke en drøm han kunne huske, og skrev ned (Larry Page er i dag aktiv fortaler for drømmearbejde).

I drømmene er vi ikke begrænset af rationalitet og hvad fortiden har lært os om hvad der er muligt. Her bliver der for alvor tænkt ud af boksen. Det kræver dog at vi kan huske vores drømme – noget alle kan lære.

Vi drømmer alle 2 timer hver nat, og vi kan nemt blive bedre til at huske vores drømme. På samme måde kan alle kan lære at forstå drømmenes sprog, billedsproget.

Foredraget kan eksempelvis dække følgende emner (og kan altid tilpasses):

  • Hvordan forståelsen af dine drømme fører til bedre og mere kreativ problemløsning, bedre beslutninger, bedre kollegiale relationer, samt højere produktivitet.
  • Hvad du kan gøre for bedre at huske dine drømme. Vi drømmer alle 2 timer hver nat, og når vi ikke kan huske dem er det typisk fordi vi grundlæggende ikke interesserer os for dem – du kan gøre meget for at kunne huske dem – langt mere end det at skrive dem ned eksempelvis.
  • Hvordan skal du forstå drømmenes billedsprog? Drømmesproget er et sprog der – ligesom alle andre sprog – kan læres.
  • Masser af eksempler på konkrete drømme, og hvordan forståelsen af dem har gjort en kæmpe forskel for dem der har haft dem. På arbejdet, og i privatlivet.

 

Se også min foredragsprofil på

*Barack Obama, Dreams from my father (biografi), 2004

 

Om Michael Rohde

Michael Rohde er foredragsholder, forfatter og forsker i natlige drømme. I 2015 udgav han bogen "Sådan forstår du dine drømme" på Dansk Psykologisk Forlag.

Michael er uddannet cand.merc. og bachelor i psykologi, og forsker nu i drømme i samarbejde med Lunds Universitet. Han har modtaget Berlingske Nyhedsmagasins talentpris for sine evner som formidler, og har medvirket i mange TV- og radioudsendelser, samt artikler om drømme.

Michael er en ekstremt kompetent foredragsholder, og hans energi, nærvær, seriøsitet og humor motiverer de fleste til at gå dybere ind i arbejdet med deres drømme.

Hvad andre har sagt


Pia Huusfelt, CEO, Profil Optik

"Spændende, at drømme kan guide dig i dit liv. Hvis du altså tør bruge drømmene som guide. Efter kursusdagen har jeg i den grad øget bevidstheden om mine drømme. I mit arbejde som direktør, står jeg hele tiden overfor store valg. Nu også med drømme som et værktøj. Michael formåede at få emnet præsenteret nærværende og seriøst”.

Rikke Stockfleth Jessen, Group HR Lead Consultant, Rambøll

"Enormt spændende foredrag! Det var virkelig en øjenåbner – det blev klart for mig, at jeg kan benytte mine drømme aktivt i min selvudvikling og i mit arbejde. Mine fordomme om drømme blev virkelig punkteret.”

2011 - 2017 Michael Rohde, michaelrohde.dk
Design: 37Design Stories Development: Mikkel Tschentscher
Alle tekster og billeder tilhører Michael Rohde.
Alle rettigheder forbeholdt.
Michael Rohde / DreamAlive, (+45) 28450975
Har du spørgsmål? Kontakt mig på mail@michaelrohde.dk