FOREDRAG/WORSHOP

Brug din ubevidste intelligens
- og bliv en meget bedre leder!

Et foredrag, hvor du introduceres til, hvordan du bevidst kan udnytte din ubevidste intelligens på præcis samme måde som Barack Obama gør det. Hvordan også du kan tappe ind i dine store ubevidste ressourcer - og blive endnu stærkere i rollen som leder.

Forespørg på foredrag i boksen til højre/nedenfor

Vil du også bruge din ubevidste intelligens meget mere - og blive en bedre leder?

Skriv til mig, og jeg vender fluks tilbage!

BEMÆRK: Indholdet kan altid tilpasses, og foredraget kan også holdes på engelsk.

Brug din ubevidste intelligens
– og bliv en meget bedre leder!

Når du bevidst udnytter din ubevidste intelligens får du en stærkere og mere autentisk lederidentitet.

Du får selvindsigt på et meget dybt plan (dybere end på et klassisk lederudviklingsforløb), kan tage bedre beslutninger, og løse problemer meget mere kreativt. Ikke mindst opnår du bedre kollegiale relationer (også til dine medarbejdere).*

Har du til nu været skeptisk over for ubevidst intelligens og drømme, vil dette foredrag få dig til at tænke helt anderledes.

Du vil straks kunne se, hvordan også du, i din rolle som leder, kan få enormt udbytte af i højere grad at udnytte din egen ubevidste intelligens.

Vidste du eksempelvis, at søgemaskinen Google bl.a. er et resultat af en natlig drøm som Googlestifter Larry Page havde? Vel og mærke en drøm, han kunne huske, og straks skrev ned.

At kunne udnytte din ubevidste intelligens fuldt ud kræver bl.a., at du i et rimeligt omfang kan huske dine drømme. Noget alle – ret nemt – kan lære.

Det handler især om at interessere dig nok for dine drømme, og på den måde have direkte forbindelse til din ubevidste intelligens. Vi drømmer alle 2 timer hver nat, og at lære at huske dine drømme er overraskende nemt.

Det største udbytte af brugen af din ubevidste intelligens

Det største udbytte af at bruge din ubevidste intelligens er dog ikke at finde kreative løsninger på tekniske udfordringer.

Det er på det personlige plan.

  • Betragteligt større selvindsigt
  • Højere selvtillid, og
  • Bedre relationer til andre (medarbejdere og kolleger)

er det direkte udbytte af at forstå og aktivt bruge dine drømme.*

Og således for dig i rollen som leder – en dyb dyb forståelse af hvem du er, hvad dine styrker er, og hvor du har noget du kan blive bedre til.

Vi drømmer som nævnt 2 timer hver nat, og kan alle blive bedre til at huske deres drømme. På samme måde kan alle kan lære at forstå det ubevidste og drømmenes sprog, billedsproget.

Foredraget kan eksempelvis dække følgende emner (og kan altid tilpasses):

  • Hvordan forståelsen af dine drømme fører til en meget stærkere lederidentitet, bedre og mere kreativ problemløsning, bedre beslutninger, bedre kollegiale relationer, samt højere produktivitet og mere energi og overskud.
  • Hvad du kan gøre for bedre at huske dine drømme. Du kan gøre meget for at kunne huske dem – langt mere end det at skrive dem ned eksempelvis. Grundlæggende handler det især om at have en tro på, at du kan få noget ud af arbejdet med dine drømme og din ubevidste intelligens.
  • Hvordan skal du forstå drømmenes billedsprog? Drømmesproget er et sprog der – ligesom alle andre sprog – kan læres.
  • Masser af eksempler på konkrete drømme, og hvordan forståelsen af dem har gjort en kæmpe forskel for dem der har haft dem. På arbejdet, og i privatlivet.

Syntes du det lyder spændende? Skriv til mig via formularen på denne side.

*Se bl.a. Hill et.al., Dreaming, Volume 23(1), March 2013, 1–45

Anderledes foredrag!

Om Michael Rohde

Michael Rohde er foredragsholder, forfatter og forsker i ubevidst intelligens og drømme. I 2015 udgav han bogen "Sådan forstår du dine drømme" på Dansk Psykologisk Forlag.

Michael er uddannet cand.merc. og bachelor i psykologi, og forsker nu i drømme i samarbejde med Lunds Universitet. Han har modtaget Berlingske Nyhedsmagasins talentpris for sine evner som formidler, og har medvirket i mange TV- og radioudsendelser, samt artikler om ubevidst intelligens og drømme.

Michael er en ekstremt kompetent foredragsholder, og hans energi, nærvær, seriøsitet og humor motiverer de fleste til at gå dybere ind i arbejdet med deres drømme.

Hvad andre har sagt


Pia Huusfelt, CEO, Profil Optik

"Spændende, at drømme kan guide dig i dit liv. Hvis du altså tør bruge drømmene som guide. Efter kursusdagen har jeg i den grad øget bevidstheden om mine drømme. I mit arbejde som direktør, står jeg hele tiden overfor store valg. Nu også med drømme som et værktøj. Michael formåede at få emnet præsenteret nærværende og seriøst”.

Rikke Stockfleth Jessen, Group HR Lead Consultant, Rambøll

"Enormt spændende foredrag! Det var virkelig en øjenåbner – det blev klart for mig, at jeg kan benytte mine drømme aktivt i min selvudvikling og i mit arbejde. Mine fordomme om drømme blev virkelig punkteret. ”.

2011 - 2024 Michael Rohde, michaelrohde.dk
Design: 37Design Stories
Alle tekster og billeder tilhører Michael Rohde.
Alle rettigheder forbeholdt.
Michael Rohde / DreamAlive, (+45) 28450975
Har du spørgsmål? Kontakt mig på mail@michaelrohde.dk