6-UGERS HOLDFORLØB
(næste hold starter tirsdag d. 16. januar 2018)

Vil du gerne vide, hvad dine drømme i virkeligheden siger om dig, og det liv du lever?

Få det bedste udbytte på dette kursus, der over 6 uger, let forståeligt lærer dig, hvordan du husker, og forstår, dine drømme.
Og derfor giver dig nøglen til alt det, du ikke ved om dig selv - men som du gerne vil vide.

(Også til dig, der aldrig kan huske dine drømme! Det lærer du nemlig hurtigt).

Ja tak - stil mig videre til tilmelding>

Din investering er lige nu 1.695 kroner, normalt 2.995 kroner -
(Ratebetaling også muligt!)

LÆS MERE OM KURSET NEDENFOR

Derfor skal du vide dette

 • Rigtig mange kan ikke huske deres drømme (og tror faktisk de ikke drømmer).

  Vi drømmer alle 2 timer hver nat, og alle kan lære at huske deres drømme.

  Faktisk handler hele modul 3 på dette kursus udelukkende om, hvordan du bliver bedre til at huske dine drømme.

  Det er overraskende simpelt, og du kan gøre meget mere, end bare at skrive dine drømme ned.
 • Endnu flere kan ikke forstå drømmenes umiddelbart kryptiske sprog (og tænker derfor, at de da ikke kan betyde noget).

  Onlinekurset handler især om, og lærer dig, hvordan du skal forstå dine drømme.
  Det er slet ikke så svært, som mange tror, og drømmenes sprog - symbolsproget - er slet ikke så mærkeligt, som det kan synes.

  Det er et sprog der, ganske lige som andre "fremmedsprog", kan læres. Og når først du går igang, vil du opleve, at dine drømme giver overordentlig god mening.

  (Faktisk er det lidt skræmmende, hvor præcist drømmene kan illustrere det, der sker i vores liv, og i os selv, men som vi er komplet ubevidste om).
 • Nogle mener, at drømme, og drømmetydning, er "alternativt", og mystisk.

  Det er ikke hvad forskningen har fundet.

  Forskningen har gentagne gange fundet, at der er stort udbytte at, at forstå, og arbejde med, sine drømme.

  Helt konkret er udbyttet betragteligt større selvindsigt, bedre selvtillid,og bedre relationer til andre.

  Som jeg plejer at sige, du bliver ganske enkelt gladere for at være dig, når du arbejder med, og lytter til, dine drømme.

Ja tak, stil mig videre til bestilling>

(Din investering er lige nu 1.695 kroner, normalt 2.995 kroner)

Du kan tage modulerne præcis når, og hvor, det passer dig.

Så længe det er i tråd med kursusplanen (du har typisk 1 uge til at færdiggøre 1-2 moduler). Modulerne (8 i alt), frigives løbende gennem de 6 uger, forløbet strækker sig over. De ligger permanent på nettet, hvorfor du kan tage modulerne når det passer dig, og i dit eget tempo.

Modulerne følges op af live-webinarer, hvor du kan stille alle de spørgsmål du har, samtidig med, at du får yderligere undervisning på webinaret.

Ja tak - stil mig videre til bestilling!

(Din investering er lige nu kun 1.695,- normalt 2.995,-)

Live sessions
(online webinarer)
er en del af pakken

Forløbet indeholder 4 online live sessions (udover de 8 moduler, som er selvstudie), hvor du har direkte adgang til Michael.

Du logger på hjemmefra (eller et hvilket som helst andet sted med Internetforbindelse).

Her kan du (også anonymt) stille alle de spørgsmål du måtte have om de moduler, du netop har taget. Eller om (dine) drømme i det hele taget.
Du vil opleve at have meget stort udbytte af disse live sessions.
Alle live sessions optages, så du kan se dem, hvis tidspunktet ikke passer dig.

Ja tak - stil mig videre til tilmelding!

(Din investering er lige nu kun 1.695,- normalt 2.995,-)

Hvordan foregår det?

 • Når du har tilmeldt dig, modtager du en e-mail med en plan over forløbet, samt et link, der giver dig adgang til det forum på nettet, hvor onlinemodulerne (videoerne) ligger. Samtidig modtager du også linket til den lukkede Facebookgruppe som giver dig super god værdi hele vejen igennem kursusforløbet. Du modtager også Michael's bog "Sådan forstår du dine drømme" med posten få dage senere, såfremt du også har købt den (husk at sætte kryds når du tilmelder dig/betaler, hvis du vil have bogen med).

  Når forløbet starter, får du adgang til det første modul på kurset (det ligger i et fælles forum på nettet). Det kan du så se i god ro og mag, når det passer dig. På denne måde frigives løbende nye moduler, i tråd med kursusplanen. Der samles op på modulerne 4 gange undervejs i form af "live-sessions" (webinarer af 1-2 timers varighed afhængig af mængden af spørgsmål). På webinaret modtager du yderligere undervisning, og webinaret bliver altid optaget.

  Den største aktivitet vil du finde i Facebookgruppen, som du også har adgang til. Michael er også aktiv her, og svarer på spørgsmål i relation til indholdet i kursusmodulerne. Det er her, du og de andre kursister, hjælper hinanden til at forstå hinandens drømme - på basis af kursets moduler. Tidligere kursister har fundet dette stærkt værdifuldt, og har stadig stor værdi af det.

Ja tak, stil mig videre til bestilling>

(Din investering er lige nu kun 1.695,- normalt 2.995,-)

Bogen
"Sådan forstår du dine drømme"
er en optionel del af kurset

Michaels meget roste og letforståelige bog (udgivet på Dansk Psykologisk Forlag), er en integreret del af forløbet (du kan dog godt være med uden at læse bogen).

Bogen - samt kursusplan - sendes til dig straks efter tilmelding.

Bemærk: Bogen skal du tilkøbe, du får den ekstraordinært billigt, hvis du køber den som del af dette kursus (225,- inkl. forsendelse, normalt 320,-).

Ja tak - stil mig videre til tilmelding>

(Din investering er lige nu kun 1.695,- normalt 2.995,-)

Så er du klar til at vide meget mere om dig selv, og ikke mindst forstå de hemmeligheder om dig selv, som dine drømme fortæller dig?

 • Det kan ikke blive nemmere. Alt hvad du skal vide for bedre at huske, og forstå, dine drømme ligger pakket og klart til dig. Det hele (videoer, materialer og lydfiler) har du - når du har købt dig adgang - permanent adgang til, også efter kursusforløbet.

  At det er et nøje tilrettelagt holdforløb sikrer, at du får mest udbytte af modulerne (ikke mindst at du får dem taget). Og så har du også en uvurderlig værdi i den Facebook-gruppe du, som en del af pakken, får adgang til. Her kan du dele dine spørgsmål - og dine drømme - med de andre som er på holdet.
 • Uanset hvor du befinder dig, og hvad klokken er, kan du i dette forløb lære at forstå dine drømme - og derfor forstå dig selv.
  Du får adgang med dit personlige login, og downloader nemt alle lektioner til din computer. Her er de i øvrigt dine til evigt eje (også efter forløbet), og du kan se (eller høre) dem på din computer, tablet, smartphone eller andet bærbart isenkram - igen og igen.

Ja tak, stil mig videre til bestilling>

(Din investering er lige nu kun DKK 1.695,-)

Din underviser på kurset - Michael Rohde

Michael er forfatter, forsker og foredragsholder i drømme. Han er en blændende og ekstremt motiverende formidler, hvilket han har modtaget Berlingske Nyhedsmagasins talentpris for.

I 2015 udgav han bogen "Sådan forstår du dine drømme" på Dansk Psykologisk Forlag.

Siden 2002 har Michael studeret og tolket drømme. Det er blevet til flere tusinde drømme, og læsning af rigtig mange bøger om drømme.

Af baggrund er han cand.merc., bachelor i psykologi, og forsker altså nu i drømme ved Lunds Universitet.

Ja tak - stil mig videre til tilmelding>

(Din investering er lige nu kun 1.695,- normalt 2.995,-)

Du kan tage kurset præcis når, og hvor, det passer dig

...og i dit helt eget tempo. Bare så længe det er i tråd med kursusplanen (og det gør jo altså ikke noget, hvis du kommer lidt bagud - du har permanent adgang til alle moduler og optagede live sessions efter forløbet).

Og ja - kursets officielle titel er "Drøm dig i live!" - fordi du, når du arbejder med dine drømme, vil føle dig meget mere i live!

Ja tak - stil mig videre til bestilling!

(Din investering er lige nu kun 1.695,- normalt 2.995,-)

Hvad kurset indeholder

Når du har købt adgang til kursusforløbet, får du i løbende adgang til disse moduler (klik på det enkelte modul for at vide mere).
Modulerne følges op af live sessions (webinarer).

 • Hvad du får ud af at arbejde med dine drømme
 • Introduktion til The DREAMlife Method (min egen model for det gode, seriøse drømmearbejde, som kurset er bygget op omkring).

Effektive metoder til bedre at huske dine drømme. Du kan gøre meget mere end ”bare” at skrive dem ned, faktisk findes der en endnu bedre metode. Der er i det hele taget rigtig meget mere du kan gøre, for at huske dine drømme.

Det er ikke ligegyldigt hvordan du dokumenterer (nedskriver eller indtaler) dine drømme.

For at få mest muligt ud af arbejdet med drømmen er det vigtigt du dokumenterer den på bedst mulig vis, udfra bestemte retningslinjer. På dette modul lærer du hvordan du gør det.

De fleste drømme er en afspejling af vågenlivet. Der vil næsten altid være et direkte link til dit vågne, bevidste liv – din nuværende livssituation.

I dette modul lærer du hvordan du finder dette link, så du kan forstå, hvad drømmen handler om, eller er en kommentar på.

Drømmesproget (billedsproget) er fantastisk. Det er betagende, hvordan drømmene via billeder meget præcist – og enormt kreativt – kan illustrere vores livssituation og følelsesliv. Til gengæld kan drømmesproget ofte være svært at forstå.

I dette modul gåes i dybden med drømmenes nogle gange lidt knudrede sprog. Det er ikke så knudret som det virker til. Det er, som alle andre sprog, et sprog der kan læres. I dette modul gennemgås også mulige betydninger af 10 af de største drømmetemaer, herunder sex, utroskab, forfølgelsesdrømme og død (egen og andres).

Der er grundlæggende 2 måder at gå til en drøm på. Den indre, eller den ydre (også kaldet den subjektive eller objektive). Begge kan være relevant på samme tid.

I dette modul lærer du, hvad den indre og ydre tolkning er, og vi kommer også omkring det meget vigtige emne; Hvordan skal du forstå betydningen af de personer, der optræder i dine drømme?

Når du er nået frem til en rammende tolkning på en drøm du har haft, og formodentlig derfor en ny indsigt omkring dig selv og din livssituation – så er det centralt at du bruger denne indsigt. Ellers er arbejdet spildt.

På dette modul gennemgår vi hvordan du bedst muligt gør brug af – og kommer videre med – drømmen.

 • Podcasts (lydfiler) af hele kurset, så du også kan høre det mens du er på farten!
 • 2 skemaer med rigtig gode spørgsmål til dine drømme – spørgsmål som leder dig direkte til at forstå dem.
 • Adgang til eksklusiv lukket Facebookgruppe, hvor du sammen med de andre der har købt kurset kan få hjælp til at forstå dine drømme, lige som du kan hjælpe andre – og i processen lære meget om dine egne drømme
 • Gratis deltagelse i Michael’s faste månedlige live-webinar, hvor han svarer på alle de spørgsmål du måtte have om (dine) drømme – også efter kursusforløbet.

Dette får du

 • 6 ugers stuktureret kursusforløb, hvor du for alvor kommer igang med at arbejde med, og forstå dine drømme. Du bestemmer selv, hvornår du tager kursets onlinemoduler, og kan altid se de optagede live-sessions senere, hvis tidspunktet ikke passer dig.
  Du har permanent adgang til onlinemoduler og Facebookgruppe, også efter forløbet.
  Du kan efter forløbet selv arbejde med dine drømme.
 • 4½ times video, fordelt på 14 inspirerende videoer, som du kan se, når det passer dig!
 • Bogen "Sådan forstår du dine drømme" (udgivet på Dansk Psykologisk Forlag)
 • 4 live sessions, hvor Michael gennemgår nyt stof (som ikke står i bogen eller er en del af onlinevidoerne), og du kan stille lige præcis de spørgsmål du måtte have - til stoffet (onlinemodulerne og bogen), eller til drømme i det hele taget.
 • Adgang til lukket Facebookgruppe, hvor du sammen med de andre kursusdeltagere kan drøfte hinandens drømme, og blive endnu bedre til at tolke drømme (og ikke mindst forstå dine egne drømme). Tilbagemelding fra tidligere kursister er, at denne gruppe er hele investeringen i kurset værd! Det er nemlig her dine drømme bliver tolket!
 • Masser af virkelige drømmeeksempler, som illustrerer pointerne i kurset, og gør det lettere at forstå dinedrømmes sprog
 • Materiale (præsentationer) til alle moduler
 • 2 skemaer med super gode spørgsmål du kan stille til din drøm - og forstå den
 • Podcasts (lydfiler) af alle moduler, så du kan tage kurset med på farten, også når du kører bil
 • Gratis deltagelse i Michael Rohdes månedlige 2-timers "Live-kald"(online webinar), altså OGSÅ efter kursusforløbet, hvor Michael Rohde svarer på alle spørgsmål om drømme fra dig og de andre deltagere

Ja tak, stil mig videre til tilmelding>

(Din investering er lige nu kun 1.695,- normalt 2.995,-)

Hvad andre har sagt om kurset

Mie Celia Hunderup

“Virkelig godt kursus!!

Jeg vil til enhver tid anbefale det til andre.”

Michael er en meget engageret og dygtig underviser.

Det var bl.a. super godt, at Michael undervejs fortæller om sine egne erfaringer, det gør kurset enormt menneskeligt og nærværende.

 

Joan Gaardsøe

”Tak for 6 vildt gode og stærke uger!

At arbejde med drømme er en øjenåbner og et fantastisk redskab”

Jeg er rigtig glad for at have deltaget sammen med Michael og mine medkursister.

Jeg har oplevet Michael som meget åben, ligefrem og modig med at turde dele ud af sig selv, vise sin sårbarhed med videre.

Det sætter jeg stor pris på.”

Jane Holst Mogensen

“Tak for et vildt godt kursus – 

Jeg har fået utrolig meget ud af dette kursus – herunder en stor og dyb indsigt i mig selv.”

Jeg er blevet meget bedre til at huske mine drømme, hvilket var et stort problem tidligere. Men især står jeg nu meget bedre ift. at forstå mine drømme.

”Indre og ydre tolkning” som jeg ikke vidste eksisterede, giver utrolig god mening, og er et godt redskab til tolkning.

Arketyperne var på mange måder en ’wauw’-oplevelse for mig, og så har jeg også fået mange myter om drømme punkteret.

_____________________________________________________________________________________________

Ja tak, stil mig videre til tilmelding>

(Din investering er lige nu kun 1.695,- normalt 2.995,-)

_____________________________________________________________________________________________

Wenche Frigaard

“Tak for et rigtig godt kursus, det har givet mig SÅ meget!

 

Jeg købte din bog for længe siden, men det var som om det ikke rigtig trængte ind hos mig.

Selv om interessen for drømme har været hos mig længe.

Kurset du holder nu er meget mere levende og grundigt synes jeg, på grund af de ugentlige moduler du sender ud, Facebookgruppe, hvor du giver tilbagemeldinger, og er aktiv sammen med os andre.

Og selvfølgelig ikke mindst webinarerne undervejs! Det at vi kan tage kontakt til dig på denne måde og spørge og give tilbagemelding – det fungerer så godt, og jeg får rigtig meget ud af det!

TAK”

Mogens Jensen

”Tak for 6 rigtig gode uger, som jeg har slugt ”råt”

Det har været en fantastisk rejse, at læse din bog, og følge med i onlinekurset, hvor det hele bliver levendegjort.

Rigtig dejligt, at du deler ud af din egne personlige drømme, det giver nærvær og en stor fortrolighed.”

Trine Schneider

“Utroligt spændende og brugbart kursus!”

Michael er enormt spændende og levende at høre på, og meget omsorgfuld og tryghedskabende i fb gruppen.

Tak for et rigtig godt kursus!

_____________________________________________________________________________________________

Ja tak, stil mig videre til tilmelding>

(Din investering er lige nu kun 1.695,- normalt 2.995,-)

_____________________________________________________________________________________________

Tina Randløv

“Jeg har kun en masse positive ting at sige om dette kursus”

Det er helt igennem et godt opbygget fundament, der giver meget stof til eftertanke.

Selve forståelsen af mine drømme er jeg kommet et kæmpe skridt videre med efter at have taget onlinekurset.

Bare en lille ting, som at lægge mærke til ‘følelserne’ i selve drømmen, at mærke efter, i stedet for kun at tolke på objekter.

Jeg kan rigtig godt lide måden, budskaberne præsenteres på – at der ikke er noget, der er sort eller hvidt. At der skal kigges på livssituationen her og nu.

Gode råd til at komme i gang med drømmearbejdet på en konstruktiv måde.

Jeg giver min varmeste anbefaling til dette formidable kursus!

Gitte Skovmand

”Skønt, skønt onlinekursus!”

Gennem et meget opbyggeligt kursus, ledes man langsomt, og i eget tempo ind i den komplekse verden af drømmenes betydning.

Set med mine briller, har kurset udvidet min horisont og nedlagt stereotype tolkninger om hvad drømmene betyder.

Et eksempel er afsnittet om indre og ydre tolkning, hvor jeg får øjnene op for, hvor mange tolkningsmuligheder der findes.

Kurset undgår at tage magten fra en, når det skal omsættes til praksis, fordi det så fint suppleres med skema til hjælpespørgsmål og drømmearbejdet.

Michael varetager i kurset en fantastisk respekt for den enkelte persons tilgang, ved at intet er sort/ hvidt, og når kurset er gennemført, så står man med fornemmelsen af, at det først er nu det begynder!

Et super kursus!

Jasmin Søe

“Tak fordi du har bidraget med et sådan kursus til verden Michael, det skaber oprigtig værdi i menneskers (ihvertfald mit) liv!”

Jeg har været utrolig glad for Michaels drømmekursus.

I forbindelse med at jeg tabte et familiemedlem, og at vedkommende optrådte meget i mine drømme det efterfølgende år, blev jeg draget af drømmeverdenen. Hvad forsøgte drømmene at fortælle mig?

Med hjertet fuld af spørgsmål, opsøgte jeg Michael, som agerede en virkelig god sparring, og som hjalp mig med at forstå mine drømme, og derved træffe bedre beslutninger i mit liv generelt – og få mere ro på. 

Eftersom drømmetydningssessioner koster lidt, valgte jeg at tage ud på rejsen med onlinekurset.

Her fik jeg alle de redskaber, og den indsigt jeg behøvede, for at kunne tyde mine egne drømme fremadrettet.

Jeg kan kun anbefale Michaels drømmekursus. Det er forståeligt og man kan mærke der er tænkt over detaljen og brugt tid og hjerte på det.

 

_____________________________________________________________________________________________

Ja tak, stil mig videre til tilmelding>

(Din investering er lige nu kun 1.695,- normalt 2.995,-)

_____________________________________________________________________________________________

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvordan foregår det?

  Når du har tilmeldt dig modtager du en e-mail med en plan over forløbet, samt et link der giver dig adgang til det forum på nettet, hvor onlinemodulerne (videoerne) ligger. Du modtager også Michael's bog "Sådan forstår du dine drømme" med posten få dage senere, såfremt du har tilkøbt den.

  Når forløbet starter får du adgang til det første modul på kurset (det ligger i et fælles forum på nettet). Det kan du så se i god ro og mag, når det passer dig. På denne måde frigives løbende nye moduler, i tråd med kursusplanen. Der samles op på modulerne 4 gange undervejs i form af "live-sessions" (webinarer af 1-2 timers varighed afhængig af mængden af spørgsmål).

  Den største aktivitet vil du finde i Facebookforummet, som du også har adgang til. Michael er også aktiv her, og svarer på spørgsmål i relation til indholdet i kursusmodlerne. Det er her du og de andre kursister hjælper hinanden til at forstå hinandens drømme - på basis af kursets moduler. Tidligere kursister har fundet dette meget brugbart, og har fået - (har stadig!) - enormt meget værdi af det.
 • Hvorfor skal jeg overhovedet interessere mig for mine drømme?

  Når du beskæftiger dig med, eller taler om, dine drømme, så kommer du oftest til at tale om noget meget vigtigt om dig selv du ellers ikke ville have talt om.

  Forståelsen af dine drømmer hjælper dig til meget større selvindsigt, en afklaring omkring hvor du skal hen i dit liv (hvad du skal være når du bliver stor), og så giver forståelsen af dine drømme større selvtillid. Det er ikke noget jeg finder på - det er noget forskningen har fundet.
 • Jamen jeg kan ikke rigtig huske mine drømme, så giver det vel ikke mening at deltage i dette kursus?

  Jo, det giver rigtig god mening. Det er ret nemt, at blive meget bedre til at huske sine drømme. Hele kursets modul 3 handler om alt det, du kan gøre for bedre at huske dine drømme, og det er ikke så lidt. Det er eksempelvis meget mere end bare at skrive dine drømme ned. Faktisk findes en endnu bedre metode til at dokumentere dine drømme. Den lærer du om i modul 3.
 • Mine drømme er så sindssygt mærkelige - de kan da umuligt betyde noget??

  Du vil blive meget overrasket. Drømmesproget virker mærkeligt, men er det kort sagt ikke. Når først du går igang med at forstå dine drømme vil du mildt sagt blive overrasket over, hvordan de mest "mærkelig" drømme giver rigtig god mening, og meget præcist illustrerer noget meget vigtigt om dig selv, du slet ikke var klar over.
 • Skal jeg gøre det med det samme jeg køber det? Jeg har lidt travlt med noget andet lige nu...

  Nej, du kan bare vente med at gå igang med kurset til du har bedre tid.
 • Kan jeg se/høre materialet igen?

  Du kan se og høre det lige så tosset du vil. Nu, næste år, eller hvis du pludselig begynder at have vilde drømme, du gerne vil forstå. Kurset er dit for evigt.
 • Må jeg dele kurset med andre?

  Du må ikke give dine adgangsinformationer til andre. Kurset er dit, og kun dit. Er I mange der gerne vil have adgang, så tag fat i mig (mail@michaelrohde.dk), så finder vi ud af det.

Ja tak, stil mig videre til tilmelding>

(Din investering er lige nu kun DKK 1.695,- normalt 2.995,-)

Dette opnår du, når du forstår dine drømme

Ro i sjælen – større selvtillid

Det største udbytte af at forstå dine drømme er en betragteligt øget selvindsigt.

Når du i langt større grad kender dig selv, dine styrker, og alt det du også indeholder af måske mindre attraktive sider, så er effekten en stor selvaccept.

Du bliver langt mere okay med dig selv, dit liv, den du er – og du kommer til at føle dig meget stærkere.

Retning i livet

Dine drømme fortæller dig konstant, om du er på rette vej i dit liv. Om du lever dit eget, eller andres liv.

Forståelsen af dine drømme hjælper dig til hele tiden at bevæge dig i den rigtige retning, og gøre det, som er rigtigt for dig.

Modsat eksempelvis oftest at gøre det, som andre forventer af dig.

Bedre relationer til andre

Når vi kender og forstår os selv på godt og ondt, og altså helt ind i hjertet forstår og accepterer at vi er mennesker, og derfor ikke fejlfrie, så bliver det meget lettere også at acceptere at andre har fejl.

Det er derfor forståelsen af, arbejdet med dine drømme, giver langt bedre relationer til andre (noget som forskningen i øvrigt har fundet).

Ja tak, stil mig videre til tilmelding>

(Din investering er lige nu kun DKK 1.695,- normalt 2.995,-)