kursus drømmetydning drømme

Dette opnår du, når du forstår dine drømme:

Ro i sjælen – større selvtillid

Det største udbytte af at forstå dine drømme er en betragteligt øget selvindsigt.

Når du i langt større grad kender dig selv, dine styrker, og alt det du også indeholder af måske mindre attraktive sider, så er effekten en stor selvaccept.

Du bliver langt mere okay med dig selv, dit liv, den du er – og du kommer til at føle dig meget stærkere.

Retning i livet

Dine drømme fortæller dig konstant, om du er på rette vej i dit liv. Om du lever dit eget, eller andres liv.

Forståelsen af dine drømme hjælper dig til hele tiden at bevæge dig i den rigtige retning, og gøre det, som er rigtigt for dig.

Modsat eksempelvis oftest at gøre det, som andre forventer af dig.

Bedre relationer til andre

Når vi kender og forstår os selv på godt og ondt, og altså helt ind i hjertet forstår og accepterer at vi er mennesker, og derfor ikke fejlfrie, så bliver det meget lettere også at acceptere at andre har fejl.

Det er derfor forståelsen af, arbejdet med dine drømme, giver langt bedre relationer til andre (noget som forskningen i øvrigt har fundet).

Hvad kurset indeholder

Når du har købt adgang til kurset, får du med det samme adgang til disse videomoduler (klik på det enkelte modul for at vide mere)

 • Hvad du får ud af at arbejde med dine drømme
 • Introduktion til The DREAMlife Method (min egen model for det gode, seriøse drømmearbejde, som kurset er bygget op omkring).

Effektive metoder til bedre at huske dine drømme. Du kan gøre meget mere end ”bare” at skrive dem ned, faktisk findes der en endnu bedre metode. Der er i det hele taget rigtig meget mere du kan gøre, for at huske dine drømme.

Det er ikke ligegyldigt hvordan du dokumenterer (nedskriver eller indtaler) dine drømme.

For at få mest muligt ud af arbejdet med drømmen er det vigtigt du dokumenterer den på bedst mulig vis, udfra bestemte retningslinjer. På dette modul lærer du hvordan du gør det.

De fleste drømme er en afspejling af vågenlivet. Der vil næsten altid være et direkte link til dit vågne, bevidste liv – din nuværende livssituation.

I dette modul lærer du hvordan du finder dette link, så du kan forstå, hvad drømmen handler om, eller er en kommentar på.

Drømmesproget (billedsproget) er fantastisk. Det er betagende hvordan drømmene via billeder meget præcist – og enormt kreativt – kan illustrere vores livssituation og følelsesliv. Til gengæld kan drømmesproget ofte være svært at forstå.

I dette modul gåes i dybden med drømmenes nogle gange lidt knudrede sprog. Det er ikke så knudret som det virker til. Det er, som alle andre sprog, et sprog der kan læres. I dette modul gennemgås også mulige betydninger af 10 af de største drømmetemaer, herunder sex, utroskab, forfølgelsesdrømme og død (egen og andres).

Der er grundlæggende 2 måder at gå til en drøm på. Den indre, eller den ydre (også kaldet den subjektive eller objektive). Begge kan være relevant på samme tid.

I dette modul lærer du, hvad den indre og ydre tolkning er, og vi kommer også omkring det meget vigtige emne; Hvordan skal du forstå betydningen af de personer, der optræder i dine drømme?

Når du er nået frem til en rammende tolkning på en drøm du har haft, og formodentlig derfor en ny indsigt omkring dig selv og din livssituation – så er det centralt at du bruger denne indsigt. Ellers er arbejdet spildt.

På dette modul gennemgår vi hvordan du bedst muligt gør brug af – og kommer videre med – drømmen.

 • Podcasts (lydfiler) af hele kurset, så du også kan høre det mens du er på farten!
 • 2 skemaer med rigtig gode spørgsmål til dine drømme – spørgsmål som leder dig direkte til at forstå dem.
 • Adgang til eksklusiv lukket Facebookgruppe, hvor du sammen med de andre der har købt kurset kan få hjælp til at forstå dine drømme, lige som du kan hjælpe andre – og i processen lære meget om dine egne drømme.

Dette får du:

 • 4½ times video, fordelt på 14 inspirerende videoer, som du kan se, når det passer dig!
 • Masser af virkelige drømmeeksempler, som illustrerer pointerne i kurset, og gør det lettere at forstå dinedrømmes sprog
 • 2 skemaer med super gode spørgsmål du kan stille til indholdet af dine drømme - og forstå dem
 • Materiale (præsentationer) til alle moduler
 • Podcasts (lydfiler) af alle moduler, så du kan tage kurset med på farten, også når du kører bil
 • Adgang til lukket Facebookgruppe (hvis du vil), hvor du sammen med de andre kursusdeltagere kan drøfte hinandens drømme, og blive endnu bedre til at tolke drømme, og ikke mindst forstå dine egne drømme.

Hvad andre har sagt om kurset

Tina Randløv

“Jeg har kun en masse positive ting at sige om dette kursus”

Det er helt igennem et godt opbygget fundament, der giver meget stof til eftertanke.

Selve forståelsen af mine drømme er jeg kommet et kæmpe skridt videre med efter at have taget onlinekurset.

Jeg giver min varmeste anbefaling til dette formidable kursus!

Gitte Skovmand

”Skønt, skønt onlinekursus!”

Gennem et meget opbyggeligt kursus, ledes man langsomt, og i eget tempo ind i den komplekse verden af drømmenes betydning.

Set med mine briller, har kurset udvidet min horisont og nedlagt stereotype tolkninger om hvad drømmene betyder.

Michael varetager i kurset en fantastisk respekt for den enkelte persons tilgang, ved at intet er sort/ hvidt, og når kurset er gennemført, så står man med fornemmelsen af, at det først er nu det begynder!

Et super kursus!

Jasmin Søe

“Tak fordi du har bidraget med et sådan kursus til verden Michael, det skaber oprigtig værdi i menneskers (ihvertfald mit) liv!”

Eftersom drømmetydningssessioner koster lidt, valgte jeg at tage ud på rejsen med onlinekurset.

Her fik jeg alle de redskaber, og den indsigt jeg behøvede, for at kunne tyde mine egne drømme fremadrettet.

Jeg kan kun anbefale Michaels drømmekursus. Det er forståeligt og man kan mærke der er tænkt over detaljen og brugt tid og hjerte på det.

Din underviser på kurset - Michael Rohde

Michael er forfatter og foredragsholder i drømme. Han er en blændende og ekstremt motiverende formidler, hvilket han har modtaget Berlingske Nyhedsmagasins talentpris for.

I 2015 udgav han bogen "Sådan forstår du dine drømme" på Dansk Psykologisk Forlag. I 2020 udgav han bogen "Når gravide drømmer - Forstå dine drømme, og find ro i graviditeten".

Siden 2002 har Michael studeret og tolket drømme. Det er blevet til flere tusinde drømme, og læsning af rigtig mange bøger om drømme.

Af baggrund er han cand.merc., bachelor i psykologi, og forsker nu i drømme ved Lunds Universitet.

Få adgang her>
drømme under graviditeten graviditetsrelaterede drømme hvad betyder drømme under graviditet

Du kan tage kurset præcis når, og hvor, det passer dig

...og i dit helt eget tempo. 4½ times letforståelig og stærkt inspirende video (fordelt på 8 moduler, 14 videoer i alt).

Få adgang til kurset her>

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvorfor skal jeg overhovedet interessere mig for mine drømme? Og er det ikke bare noget hokus pokus?

  Når du beskæftiger dig med, eller taler om, dine drømme, så kommer du oftest til at tale om noget meget vigtigt om dig selv du ellers ikke ville have talt om.
  Forståelsen af dine drømmer hjælper dig til meget større selvindsigt, en afklaring omkring hvor du skal hen i dit liv (hvad du skal være når du bliver stor), og så giver forståelsen af dine drømme større selvtillid. Det er ikke noget jeg finder på - det er noget forskningen har fundet.
 • Jamen jeg kan ikke rigtig huske mine drømme, så giver det vel ikke mening at deltage i dette kursus?

  Jo, det giver rigtig god mening. Det er ret nemt, at blive meget bedre til at huske sine drømme. Hele kursets modul 3 handler om alt det, du kan gøre for bedre at huske dine drømme, og det er ikke så lidt. Det er eksempelvis meget mere end bare at skrive dine drømme ned. Faktisk findes en endnu bedre metode til at dokumentere dine drømme. Den lærer du om i modul 3.
 • Mine drømme er så sindssygt mærkelige - de kan da umuligt betyde noget??

  Du vil blive meget overrasket. Drømmesproget virker mærkeligt, men er det kort sagt ikke. Når først du går igang med at forstå dine drømme vil du mildt sagt blive overrasket over, hvordan de mest "mærkelig" drømme giver rigtig god mening, og meget præcist illustrerer noget meget vigtigt om dig selv, du slet ikke var klar over.
 • Hvordan fungerer det sådan rent praktisk?

  Når du har købt adgang til kurset modtager du en e-mail med et link til det sted på Internettet, hvor kurset ligger. Du logger ind med dit tildelte brugernavn og password. Her kan du selv - meget simpelt - navigere rundt i kursets moduler og materiale. Det er lavet sådan at det er let at finde rundt - og finde ud af! Du kan også downloade videoerne, og se dem mens du ikke er online.
 • Skal jeg gøre det med det samme jeg køber det? Jeg har lidt travlt med noget andet lige nu...

  Nej, du kan bare vente med at gå igang med kurset til du har bedre tid.
 • Kan jeg se/høre materialet igen?

  Du kan se og høre det lige så tosset du vil. Nu, næste år, eller hvis du pludselig begynder at have vilde drømme, du gerne vil forstå. Kurset er dit for evigt.
 • Må jeg dele kurset med andre?

  Du må ikke give dine adgangsinformationer til andre. Kurset er dit, og kun dit. Er I mange der gerne vil have adgang, så tag fat i mig (mail@michaelrohde.dk), så finder vi ud af det.