Til gravide og deres partnere

Når gravide drømmer

Forstå dine drømme og find ro i graviditeten

En stærkt udviklende og forberedende bog om de store (drømme-)temaer hos gravide. Om alt det, vi ofte ikke taler om, men som fylder helt vildt meget under en graviditet!

Bogen, der hjælper dig til at og gå ind i moderskabet med større tillid, ro og afklarethed (også selvom det ikke er første gang du bliver mor).

Bogen indeholder masser af virkelige drømmeeksempler, og stort leksikon over typiske drømme hos gravide.

Køb her (295 kr. inkl. forsendelse)

(Køber du bogen direkte hos mig har jeg mulighed for at skrive en hilsen i den, se købsformular)

"Når gravide drømmer" er for dig der:

 • Gerne vil bonde bedre med dit barn allerede under graviditeten
 • Gerne vil finde mere ro i graviditeten, og gå ind i moderskabet med større tillid og afklaring
 • Gerne vil have det bedste fundament i parforholdet, for det, der meget snart skal ske

Bogen er en uundværlig rejsekammerat i din graviditet, og er skrevet i et letforståeligt og engagerende sprog.

Den er blevet til bl.a. på basis af interviews med en stor gruppe gravide og deres partnere, og indeholder derfor masser af virkelige drømmeeksempler. Den er desuden baseret på den megen forskning i gravides drømme.

“Når gravide drømmer” hjælper dig til forståelse af dine egne graviditetsdrømme, den udvikler og forbereder dig på såvel fødsel som moderskab, og indeholder desuden et omfattende leksikon over typiske drømme hos gravide.

Ja tak, stil mig videre til bestilling>

Din investering er 295 kroner (inkl. forsendelse).

michael rohde sådan forstår du dine drømme dansk psykologisk forlag

Bogens forfatter Michael Rohde

Michael Rohde er forsker i drømme og ubevidst intelligens.

Michaels første bog og bestseller "Sådan forstår du dine drømme" (Dansk Psykologisk Forlag), har hjulpet flere tusinde til at gå ind i arbejdet med deres drømme.

Michael holder mange foredrag om drømme og ubevidst intelligens på arbejdspladser, og han er en blændende, autentisk og ekstremt motiverende formidler, hvilket han har modtaget Berlingske Nyhedsmagasins talentpris for.

Michael har siden 2002 studeret og tolket drømme. Det er blevet til flere tusinde drømme, og læsning af rigtig mange bøger om drømme.

Af baggrund er han cand.merc., og bachelor i psykologi (Lund Universitet).

Ja tak - jeg gerne købe "Når gravide drømmer" (lige nu kun 195 kroner inkl. forsendelse)

Din investering er lige nu og frem til 16. januar 295 kroner (inkl. forsendelse)

Hvad bogen indeholder

Bogens centrale indhold er en gennemgang af de absolut største drømmetemaer hos gravide - alle sammen krydret med masser af virkelige drømmeeksempler, og beskrivelsen af, hvordan forståelsen af drømmene hos den gravide har resulteret i store indsigter, ro og afklarethed omkring den forestående fødsel og moderskabet (også hos ikke-førstegangsfødende).

Bogen er forskningsbaseret, men omdrejningspunktet er især en række interviews med gravide, gennemført af bogens forfatter Michael Rohde. Bogen er skrevet i et letforståeligt og engagerende sprog. Den indeholder desuden instruktion og viden om, hvordan du grundlæggende bedre husker, og forstår, dine drømme.

 • Kap. 1: Indledning: Derfor giver det overordentlig god mening for dig som gravid at interessere dig for dine drømme
 • Kap. 2: Forberedelsen på dit nye liv – din underbevidsthed gør dig klar: Den ekstra megen drømmeaktivitet – hvad handler det om? Og hvordan hænger det sammen med de forestillinger, tanker og forhåbninger du har i vågenlivet?
 • Kap. 3: Om forskningen i drømme – hos gravide og kommende fædre: Den utroligt megen forskning i gravides drømme – hvad ved vi?

Kap. 4: Bliv endnu bedre til at huske din drømme: Du kan gøre meget mere end ”bare” at skrive dem ned, faktisk findes der en endnu bedre metode. Der er i det hele taget rigtig meget mere du kan gøre, for bedre at huske dine drømme. Indeholder desuden en række tips og tricks for at opnå den gode nattesøvn – specifikt til gravide.

Kap. 5: En indføring i hvordan du generelt forstår og arbejder med dine drømme: Bygget op omkring min model og metode for det gode og seriøse drømmearbejde (uden det behøver være specielt tidskrævende) – The DREAMlife Method.

 

Bogens hovedkapitel med en gennemgang af de helt store drømmetemaer hos gravide – og mulige betydninger af disse. Indeholder masser af konkrete/virkelige drømmeeksempler, og hvordan forståelsen af ellers “urealistiske og mærkelige drømme” gav store indsigter og større ro og tillid hos de gravide der havde dem.

 • YES (shit!) – Jeg er gravid! Drømme, der fortæller dig, at du er gravid
 • HVAD?!- Mit barn kan gå og tale fra fødslen?!
 • Hjælp! Mit barn er en lille missekat! (en hundehvalp/en fisk/en løve!)
 • Mit barn er deformt/handikappet, kommer til skade – har mit barn det godt?
 • Jeg aborterer?”
 • Uff! Min krop ændrer sig! (Er jeg stadig lækker?)
 • Min kæreste er utro – eller går fra mig!
 • Shit – jeg glemte mit barn/jeg kan ikke finde mit barn (bliver jeg en god mor?)
 • Hvorfor drømmer jeg (hele tiden) om min egen mor?
 • Jeg drømmer, jeg dør (og genfødes) – ny identitet
 • Hvordan bliver den nye tilværelse som far, mor og (flere) børn?
 • Er faderen den rette for mig (og mit barn)? Konflikter med partneren – og drømme om ekskæresten
 • Er det en pige (det håber jeg) – eller en dreng?
 • Drømme om selve fødslen

Kapitlet indeholder desuden en række spørgsmål, der inviterer dig alene, eller dig og din partner sammen, til at reflektere endnu dybere over drømmene og deres betydning. Noget der vil opleves stærkt udviklende for jer begge og i øvrigt skabe det bedste fundament for jeres kommende forældreskab.

De kommende fædre (eller partnere til den gravide) drømmer også nogle anderledes drømme end de plejer.

På samme måde som hos den gravide afspejler disse drømme ALT DET der sker i dem, og som han/hun ofte kan være ret ubevidst om. Indre forestillinger, forhåbninger, bekymringer og evt. angst i forbindelse med det, der meget snart skal ske.

Ved at forstå sine drømme vil partneren på samme måde gå mere tillidsfuldt og afklaret ind i det kommende forældreskab.

Kap. 8: Drømme lige efter fødslen: De drømme du har lige efter du har født har også en særlig karakter – på godt og ondt. I dette kapitel får du en forståelse af hvordan dit ubevidste, dine drømme, og derfor du selv, bearbejder det faktum, at du lige er blevet mor (/far) – hvordan har du det (egentlig) med det hele?

Kap. 9: Dit videre arbejde med dine drømme: Arbejdet med dine drømme skal jo ideelt ikke stoppe når du har født – arbejdet med dine drømme vil hele tiden hjælpe dig til at leve dit liv tro mod dig selv – og således også være en autentisk mor over for dit barn. I dette kapitel finder du inspiration til, hvordan du også fremadrettet kan holde fast i at lytte til dine drømme.

Ikke en bog om gravides drømme uden en alfabetisk oversigt over de mest gennemgående drømme hos gravide – og mulige betydninger af disse drømme! Fra “Abort” til “Ældre kvinder” (bedstemødre, ukendte ældre kvinder, der optræder i dine drømme).

Husk at bogen er designet til at hjælpe dig og din eventuelle partner til at træde mere afklarede og tillidsfulde ind i det kommende forældreskab. Løbende er der i bogen derfor en række bokse indeholdende udviklende og lidt dyberegående spørgsmål om det, du og I lige nu gennemlever – baseret på drømmetemaer.

Det er især disse spørgsmål der hjælper dig til større afklaring og tillid omkring det, der lige nu sker (din graviditet og det forestående moderskab), og ikke mindst, så hjælper spørgsmålene til at skabe det bedste fundament for det kommende forældreskab hos dig og din (evt.) partner.

Så er du klar til at gå mere afklaret ind i rollen som mor (også som ikke førstegangsfødende)?

 • "Når gravide drømmer" tager de største drømmetemaer hos gravide under god behandling, og hjælper dig til at finde ro og afklaring ifm. med din graviditet og kommende fødsel.
 • Bogen vil afstedkomme mange bevidste overvejelser hos dig omkring dit kommende moder / forældreskab, og ikke mindst om fødslen. Især vil bogen - og dine egne drømme! - hjælpe dig til at identificere oftest ubevidste følelser ifm. med det der meget snart skal ske, og således hjælpe dig til at finde mere ro i din graviditet.

Ja tak, stil mig videre til bestilling>

Din investering er lige nu og frem til 16. januar 2022 kun 295 kroner (inkl. forsendelse).

Hvad andre har sagt om bogen

Ninet Sommer, Doula

“Bogen er på alle måder en super velskrevet og oplysende bog, om et emne der er SÅ vigtigt! Nemlig at vores forældreskab starter længe inden barnet fødes. På fineste vis guides læseren igennem, hvordan der kan arbejdes med alle de ubearbejdede og forbudte tanker og følelser, der har det med at dukke op i vores drømme – om end evt i forklædning.
Arbejder du aktivt med dine drømme / bearbejdning af ubevidst angst mm. inden fødslen, står du simpelthen stærkere i dig selv. At stå stærkt og roligt i sig selv, er af kæmpe betydning i forhold til, hvilket fødselsforløb du får og også din start ind i livet som familie.”

Lektørudtalelse

“Hvis du arbejder med dine drømme, kan du opleve mere ro i graviditeten og måske også en lettere fødsel. Til vordende forældre er her blandt andet eksempler på typiske drømme i graviditeten og redskaber til at arbejde med dem.

En lettilgængelig og praktisk guide med eksempler mange gravide vil genkende, og det kan give forståelse og ro.

Læsevenlig, idet den er overskueligt sat op, med relevante index og fortalt i et frisk og pædagogisk sprog.

Til bibliotekaren:
Anbefales indkøbt. Kan vække opsigt blandt graviditetsbøgerne.”

_____________________________________________________________________________________________

Ja tak, stil mig videre til bestilling!>

Din investering er 295 (inkl forsendelse).

_____________________________________________________________________________________________

2011 - 2024 Michael Rohde, michaelrohde.dk
Design: 37Design Stories
Alle tekster og billeder tilhører Michael Rohde.
Alle rettigheder forbeholdt.
Michael Rohde / DreamAlive, (+45) 28450975
Har du spørgsmål? Kontakt mig på mail@michaelrohde.dk