27. juli 2015 - Kategori: Drømmesymboler

Drømme om at være i fængsel – hvad betyder det? (drømmetydning fængsel)


Drømmetydning fængsel.
Drømmer du at du selv sidder i fængsel kan det være et billede på, at du i dit liv lige nu på en måde er spærret inde, at du er begrænset i din personlige udfoldelse og udvikling.

Er det dig selv, dine tanker og din adfærd, som er skyld i dette?

Eksempelvis nogle stærke overbevisninger du måtte have om, hvordan man ”bør” leve sit liv, hvordan en ”rigtig” kæreste skal være eller lignende? Drømmen vil da sige, at du skal til at tage disse overbevisninger op til overvejelse, de gavner dig ikke længere.

Eller, er det nogen eller noget uden for dig selv som lige nu hindrer dig i din udvikling, eller på anden måde hindrer dig i at være fri/at være dig selv?

Det kan være dit job, en ven/veninde, eller din kæreste. Inden du skynder dig at give din kæreste (eller i det hele taget andre) skylden for din ulykke og måske forlader ham/hende/jobbet, så vær ærlig over for dig selv; er det i virkeligheden dine egne hæmninger og overbevisninger som gør at du ikke tør bryde ud af fængslet, og være dig selv i samværet med andre?

Se også nærmere på hvordan du har det i drømmen, eller hvad du måske laver i fængslet. Sidder du trist til mode inde i fængslet og maler, spiller musik, eller er ”nørd” med et eller andet, så kunne dette være et billede på at disse sider af dig selv lige nu ikke udfoldes – men at de har brug for at blive udfoldet for at du kan blive og være dig selv.

___

Foredrag om ubevidst intelligens og drømme på din arbejdsplads? Den er god nok.

Jeg holder mange foredrag om ubevidst intelligens (drømme) på arbejdspladser, i foreninger, netværk med videre.

Bl.a. om hvordan du ved at arbejde med – forstå og lytte til – dine drømme, får et meget mere glædes- og energifyldt (arbejds-)liv. Skal jeg komme ud på din arbejdsplads? Læs mere her:

JA – jeg vil også forstå hvordan mine drømme hjælper mig til meget mere energi og glæde!

___

Denne type drømme kan ofte optræde i perioder hvor vi er kede af det, uden helt at vide hvorfor. Måske syntes vi at vi ”har alt”, men alligevel er vi uforklarligt triste. Hvis der er vigtige sider af os selv som vi ubevidst holder nede, ja så vil vi nærmest med garanti gå rundt og være kede af det.

Drømmer du at en anden (måske din ven eller kæreste) sidder i fængsel og du er fængselsbetjent, kan dette være et billede på at du på en måde begrænser vedkommende – dette ville være den ydre tolkning på en sådan drøm.

I den indre tolkning kan du igen kigge på præcis hvem eller hvad der sidder i fængsel – hvad kan de/det stå for i dig selv, som lige nu er i fængsel – og som du altså selv holder indespærret?

Læs også: Hvorfor jeg ikke længere tolker drømme gratis (her på siden og i det hele taget)

Bh Michael

P.s. – Drømmetydning er en ikke altid ligetil kunst, og når du drømmer om at være i fængsel betyder det næsten med garanti noget andet for dig end for andre som drømmer om dette. En tolkning af en drøm er kun rigtig hvis den føles rigtig for den der har haft drømmen.