31. oktober 2017 - Kategori: Diverse

Hvorfor jeg ikke længere tolker drømme gratis

Hvorfor jeg ikke længere tolker drømme gratis

I 2009 lancerede jeg min hjemmeside. Og uge for uge postede jeg nye blogindlæg om drømme.

Jeg tilbød dengang muligheden for – under blogindlægget i en kommentar – at beskrive en konkret drøm, og gav så efterfølgende mit bud på, hvad denne drøm kunne betyde.

Dengang gik der for det første lang tid, før der var nogen, der fandt min hjemmeside. For det andet var det yderst sjældent, at der faktisk var nogen der kommenterede, eller henvendte sig til mig.

For mig var det en genial måde, at blive præsenteret for stadigt flere konkrete drømme, som jeg så kunne tolke på.

Alt sammen med målet om, at bliver skarpere til det jeg gør.

 

Mange besøgende hver dag

I dag har jeg over 1.000 besøgende på min hjemmeside hver dag. Og har i øvrigt i 2013 lanceret en engelsksproget hjemmeside, hvor jeg nu har over 2.000 besøgende hver dag.

I årene 2015-2017 modtager jeg, fra både min danske og engelske hjemmeside, hver eneste dag et sted mellem 5 og 10 henvendelser (på hjemmesiden som kommentar eller via e-mail), med konkrete drømme som gerne vil tolkes.

Gratis.

 

Det er her jeg bliver nødt til at trække i bremsen.

 

Efter igennem længere tid at have haft til intention at vende tilbage med et svar på de mange henvendelser, så må jeg nu sande, at det har jeg slet ikke mulighed for.

Jeg drukner ganske enkelt i henvendelser/kommentarer.

 

I en periode forsøgte jeg at fornemme om nogle drømme (og situationer hos drømmeren) var ”vigtigere” / ”mere alvorlige” end andre.

Men det er jo umuligt at vurdere ud fra en drøm. Og det er i øvrigt umuligt ikke at skuffe alle de, som så ikke får svar.

 

Useriøst

I takt med, at jeg gennem årene er kommet dybere ned i drømmearbejdet, ja så er det også blevet stadig mere tydeligt for mig, hvordan dét med – bare ud fra en konkret drøm (og ingen information om drømmerens livssituation, baggrund m.v.), at tolke og komme frem til noget kvalificeret er komplet useriøst.

Derfor vil jeg i videst muligt omfang gerne undgå dette.

ALT I ALT er jeg nået frem til, at jeg ikke har mulighed for at hjælpe gratis med drømmetolkning længere da jeg;

– Ikke har mulighed for at svare på alle henvendelser (og hvis jeg svarede på nogle vil andre blive skuffede)

– Synes det er for useriøst, at arbejde med drømme på den måde.

 

Sidst – men ikke mindst – så har jeg også indset, at alt, hvad der er gratis forpligter mindre.

Så hvis du med min (gratis) hjælp er nået frem til en forståelse af din drøm, så føler du dig ikke så forpligtet (over for dig selv) til at bruge denne indsigt. Og altså agere/lave om på noget i dit liv i kraft af drømmen.

Og det er jo spildt arbejde – for os begge.

Så…

 

Hvordan kan du så selv arbejde med dine drømme?

Har du ikke allerede downloadet min gratis mini e-bog (pdf), så kan du gøre det her.

Denne hjælper dig med at stille nogle af de afgørende vigtige spørgsmål til en drøm, som hjælper dig tættere på en tolkning af drømmen.

Og den hjælper dig også til at blive bedre til at huske dine drømme, som jo er en forudsætning.

En anden mulighed er mit 6-ugers onlinekursus i drømmearbejde, som på mere dybdegående, og samtidig meget engagerende og letforståelig vis, meget mere hjælper dig til at huske, forstå, og bruge dine drømme.

 

Min bog ”Sådan forstår du dine drømme” er bestemt også et godt sted at starte. Iikke mindst i kraft af symboloversigten bagerst i bogen, som er super god at have som opslagsværk for dig, som er ved at lære at forstå drømmenes sprog.

 

Slutteligt – for den mere tilbundsgående tolkning af en konkret drøm du har haft – så tilbyder jeg også individuel tolkning af din drøm (i en session med dig, typisk via telefon eller Skype) – mod betaling.

Læs mere her: www.michaelrohde.dk/drommecoaching.

En sidste mulighed er også, at jeg kommer ud på din arbejdsplads/i din forening, og fortæller om, hvordan den aktive brug af jeres drømme (underbevidstheden) gør en kæmpe forskel.

Læs mere her: www.strongmind.dk/michael-rohde.

 

Bedste hilsner

Michael