5. februar 2016 - Kategori: Drømmesymboler

Jordens undergang i drømme – hvad betyder det? (drømmetydning jordens undergang, atomkrig, jordskælv)

Når Jorden går under i dine drømme kan det ganske enkelt være et billede på, at verden som du kender den, lige nu ”går under”.

Det er ikke unormalt at drømme om jordens undergang – eller jordskælv/ atomkrig – hvis du lige er blevet fyret, er midt i en skilsmisse eller oplever andre voldsomme begivenheder, som ryster dig i din grundvold.

Oplevelser som ændrer dit syn på dig selv, dit liv, din verden. Du forstår, at verden ikke længere er som du til nu har forstået den. Du kan dog også drømme om jordens undergang i andre mere rolige perioder af dit liv.

I denne situation kan drømmene afspejle en kommende eller stærkt tiltrængt ændring af måden du ser på dig selv og din verden på. Drømmene er typisk forbundet med en stor – og måske uforklarlig – tristhed i vågenlivet.

Noget i dig selv er ved at erkende, at din nuværende måde at være, leve og tænke på, ikke er tidssvarende/tilstrækkelig.

Med andre ord, for at du kan udvikle dig og i højere grad lykkes i dit liv, er det nødvendigt, at du tager dit eget verdenssyn, dit liv og dine grundholdninger op til kraftig revision.

Og det at skulle sige farvel til det kendte, det verdenssyn som har været en del af dig i måske mange år, er forbundet med stor sorg, som derfor kan forklare din ellers uforklarlige tristhed.

___

Foredrag om ubevidst intelligens og drømme på din arbejdsplads? Den er god nok.

Jeg holder mange foredrag om ubevidst intelligens (drømme) på arbejdspladser, i foreninger, netværk med videre.

Bl.a. om hvordan du ved at arbejde med – forstå og lytte til – dine drømme, får et meget mere glædes- og energifyldt (arbejds-)liv. Skal jeg komme ud på din arbejdsplads? Læs mere her:

JA – jeg vil også forstå hvordan mine drømme hjælper mig til meget mere energi og glæde!

___

Jordens undergang, atomkrig og jordskælv kan på denne måde også være et forvarsel om kommende større forandringer i dit liv. Du kan eksempelvis have drømmen på et tidspunkt i dit liv, hvor du i vågentilstanden begynder at have tanker om, hvorvidt det du har lært om dig selv, dit liv, og måde at tænke på måske er helt forkert?

Eller også har dit ubevidste registreret begyndende, større ændringer i dig selv og udenfor dig selv (i vågenlivet), som du ikke selv har erkendt endnu.

Læs også: Hvorfor jeg ikke længere tolker drømme gratis (her på siden og i det hele taget)

NOTE: Drømmetydning er ikke altid en let sport, og når du drømmer om jordens undergang betyder det næsten med garanti noget andet for det end for andre der drømmer det samme. Det afgørende er, hvorvidt du føler dig tydelig ramt af den givne tolkning. Det er en god indikation på, at du har ramt rigtigt. Det er oftest kun den der har haft drømmen som kan sige, hvorvidt en tolkning er rigtig eller ej.