25. februar 2016 - Kategori: Drømmesymboler

Rengøring / i bad i drømme – hvad betyder det (drømmetydning gøre rent, bad)

Drømmetydning gøre rent, rydde op, være i bad. At rydde op eller gøre rent i drømme, kan blandt andet handle om en indre rengøring. Det samme kan det at drømme om at vi vasker os/tager bad.

At vi med andre ord forsøger at få mere styr på os selv og en masse tanker/følelser; det kaos vi måske render rundt med indeni. Men også mange andre ting.

Følelser af skyld/skam/dårlig samvittighed – moralsk renselse. Kaos’et indeni kan skyldes en skyldfølelse vi går rundt med – berettiget eller uberettiget. Det kan være vi objektivt har gjort noget forkert – måske endda ulovligt – og derfor vil vi gerne have ”ryddet det af vejen”.

Eller det kan være vi har gjort noget som vi i vores opvækst har lært er forkert – hvor andre ville mene at det ikke er forkert. Måske en skejen for meget ud til en fest eller i vores tøjstil, eller en følelse af seksuel tiltrækning til en af samme køn.

Begge dele noget vi inderst inde føler er forkert – men måske det faktisk er rigtigt for os?

___

Foredrag om ubevidst intelligens og drømme på din arbejdsplads? Den er god nok.

Jeg holder mange foredrag om ubevidst intelligens (drømme) på arbejdspladser, i foreninger, netværk med videre.

Bl.a. om hvordan du ved at arbejde med – forstå og lytte til – dine drømme, får et meget mere glædes- og energifyldt (arbejds-)liv. Skal jeg komme ud på din arbejdsplads? Læs mere her:

JA – jeg vil også forstå hvordan mine drømme hjælper mig til meget mere energi og glæde!

___

Vil gerne af med noget der tynger. Den indre rengøring eller oprydning kan også handle om, at vi bare gerne vil rydde noget af vejen, som længe – og måske dag ud og ind – tynger os.

Tager du bad i dine drømme, eller på anden måde bliver vasket/renset, kan dette være et billede på det samme. Du vil gerne være ren, i betydningen af skyldfri, eller bekymringsfri, vaske det af dig, som er ”beskidt”.

Derfor er det heller ikke unormalt for unge kvinder der menstruerer for første gang, at de drømmer at de vasker sig rene, et billede på den pinlighed de føler omkring menstruationen.

At blive vasket / tage bad i drømme kan også være et billede på en dåbshandling, at vi ”fødes på ny”, og derfor måske noget spirituelt / religiøst, måske et billede på et vigtigt skridt i din personlige udvikling. At du på en måde starter forfra.

Læs også: Hvorfor jeg ikke længere tolker drømme gratis

NOTE: Drømmetydning er ikke altid en let sport, og din drøm er din egen. Så når du har drømt om at gøre rent eller være i bad betyder det næsten med garanti noget andet for dig end for andre der drømmer det samme. Du er oftest den bedste til at vide hvorvidt en given tolkning af din drøm er den rigtige.