19. november 2012 - Kategori: Drømmesymboler

Gentagelse, gøre noget igen og igen i en drøm – hvad betyder det? (drømmetydning gentage handling)


Drømmetydning gentagelse / gøre noget igen og igen. 
Forskningen viser, at rigtig mange har drømt at de gentager den samme handling om og om igen i en drøm. Hvad mon det handler om?

(leder du efter en forklaring på fænomenet tilbagevendende drømme/drømme der gentager sig, læs her)

Drøm om gentagelse som billede på en følelse af at stå overfor uløselig opgave – eller er “gået i stå”. Drømme hvor du gentager den samme handling igen og igen kan ganske enkelt være et billede på at du i dit liv står over for en opgave/udfordring, hvor du føler dig magtesløs.

Samtidig kan det også være et billede på, at du på en måde er gået i stå i dit liv, og ikke rigtigt kommer videre fra hvor du er – enten i din udvikling eller i dine holdninger.

Drømmen peger således på, at der er umådeligt meget brug for et nyt perspektiv/holdning – og måske du kan søge hjælp hos andre/nogle du normalt ikke ville involvere i dine udfordringer; du har svært ved selv at se en løsning på din situation/dit problem.

___

Foredrag om ubevidst intelligens og drømme på din arbejdsplads? Den er god nok.

Jeg holder mange foredrag om ubevidst intelligens (og drømme) på arbejdspladser, i foreninger, netværk med videre.

Bl.a. om hvordan du ved at arbejde med – forstå og lytte til – dine drømme, får et meget mere glædes- og energifyldt (arbejds-)liv. Skal jeg komme ud på din arbejdsplads? Læs mere her:

JA – jeg vil også forstå hvordan mine drømme hjælper mig til meget mere energi og glæde!

___

Gentagelse af uhensigtsmæssigt mønster. Drømmen kan også være et billede på, at du igen har bragt dig – eller er ved at bringe dig – i en uheldig situation; du er måske igen ved at forlade en kæreste/partner – af præcis samme årsag som sidste gang; du har ikke fået øje på noget i dig selv, som enten “tvinger” dig ind i de samme uheldige forhold – eller “tvinger” dig ud af ellers gode forhold. Dette mønster kan også gælde dit arbejde; at du med andre ord nu igen flygter over i et nyt job – uden at tage fat om problemets rod.

Var dette blogindlæg ikke tilstrækkeligt, og har du brug for yderligere hjælp med tydningen af din drøm? Se Information om drømmecoaching.

Læs også: Hvorfor jeg ikke længere tolker drømme gratis

Har du drømt at du gentager den samme handling/scene igen og igen? Del gerne ud i kommentaren.

NOTE: Drømmetydning er ofte en svær kunst, og når du har drømt at du gentager en bestemt handling igen og igen, ja så er det jo dig det handler om, og ikke nogen anden. Drømme er derfor også 100% individuelle, og for at din drømmetydning skal være korrekt/ramme rigtigt – ja da kan det være en god ide at dele din drøm med en anden som kender dig godt. Din tydning af din drøm er sandsynligvis korrekt hvis du virkelig føler dig ramt af den.