1. december 2012 - Kategori: Drømmesymboler

Drømme om ekskæresten – hvad betyder de? (drømmetydning ekskæreste)


Drømmetydning ekskæreste.
Mange har prøvet det – at drømme om ekskæresten (eller eksmanden/ekskonen) – og kan så vågne op og forfærdet tænke, om de mon stadig har et skjult/ubevidst ønske om at komme tilbage. Nogle gange kan dette selvfølgelig være tilfældet, men oftest handler det om noget andet.

(Har du drømt at du er din nuværende partner utro med din eks – så tjek også dette blogindlæg om utroskab).

Drømme om ekskæresten som billede på en side af dig selv du måske forsømmer (eller har en god kontakt til). Når du drømmer om din ekskæreste behøver det ikke betyde, at du stadig er stærkt knyttet til ham eller hende. Ofte vil det handle om din (indre) relation til den side af dig selv som ekskæresten repræsenterer.

Eksempelvis kan en ekskæreste repræsentere de mandlige sider i dig selv (hvis han var en mand) – eller de kvindelige sider (hvis hun var en kvinde). En drøm om din ekskæreste kan også fortælle dig noget om din relation til mænd/kvinder i det hele taget.

Men der kan også være tale om nogle egenskaber; måske du husker din ekskæreste som værende meget kreativ, organiseret eller hvad det nu måtte være – og drømmen peger da på, at du måske skal være mere opmærksom på disse sider i dig selv – og leve dem mere ud.

Måden du interagerer med din ekskæreste i drømmen kan da sige noget om hvordan du forholder dig til disse sider af dig selv; behandler du dem dårlig/godt – er der en god/dårlig relation?

___

Foredrag om ubevidst intelligens og drømme på din arbejdsplads? Den er god nok.

Jeg holder mange foredrag om ubevidst intelligens (og drømme) på arbejdspladser, i foreninger, netværk med videre.

Bl.a. om hvordan du ved at arbejde med – forstå og lytte til – dine drømme, får et meget mere glædes- og energifyldt (arbejds-)liv. Skal jeg komme ud på din arbejdsplads? Læs mere her:

JA – jeg vil også forstå hvordan mine drømme hjælper mig til meget mere energi og glæde!

___

Drøm om ekskæreste som billede på uafsluttet relation/stadigt eksisterende følelser. Slutteligt kan der naturligvis også være tale om, at du stadig bærer rundt på en masse følelser for din ekskæreste – og det er vigtigt du mærker efter for at afgøre hvilken tolkning der kan være den rette.

Har du haft en drøm om din ekskæreste? Del gerne ud i kommentaren nederst på siden.

Var dette blogindlæg ikke tilstrækkeligt, og har du brug for yderligere hjælp med tydningen af din drøm? Se Information om drømmecoaching.

Læs også: Hvorfor jeg ikke længere tolker drømme gratis

NOTE: Drømmetydning er nogle gange en svær kunst, især da drømme er 100% individuelle. Du kan i din drømmetydning nå frem til en bestemt tolkning af en drøm – men denne tolkning er kun rigtig hvis du virkelig føler dig ramt af tolkningen, dvs. at du vitterligt kan mærke, at tolkningen passer på dig og din livssituation.